Choose the correctly spelt word	
	Question 21.	
	(A) activity	
	(B) actyvity	
	(C) actevity	
	(D) actenvity	
View Answer @ LIS Cafe
	Answer:	
	(A) activity	  
	Question 22.	
	(A) disappear	
	(B) disapear	
	(C) disapper	
	(D) none of these	
  
View Answer @ LIS Cafe
	Answer:	
	(A) disappear	  
	Question 23.	
	(A) auditorium	
	(B) audittorium	
	(C) audetoream	
	(D) none of these	
View Answer @ LIS Cafe
	Answer:	
	(A) auditorium	  
	Question 24.	
	(A) anniversary	
	(B) aniversory	
	(C) anevarsory	
	(D) none of these	
  
View Answer @ LIS Cafe
	Answer:	
	(A) anniversary	  
	Question 25.	
	(A) bureucracy	
	(B) bureacracy	
	(C) buerocracy	
	(D) bieurocracy	
View Answer @ LIS Cafe
	Answer:	
	(A) bureucracy	  
	Question 26.	
	(A) cashier	
	(B) casheir	
	(C) casheer	
	(D) none of these	
  
View Answer @ LIS Cafe
	Answer:	
	(A) cashier	  
	Question 27.	
	(A) Affidavit	
	(B) Affidabit	
	(C) Afidavit	
	(D) none of these	
View Answer @ LIS Cafe
	Answer:	
	(A) Affidavit	  
	Question 28.	
	(A) Achieve	
	(B) Achieve	
	(C) Acheeve	
	(D) Achiove	
  
View Answer @ LIS Cafe
	Answer:	
	(A) Achieve	  
	Question 29.	
	(A) Sattelite	
	(B) Satelite	
	(C) Sattylite	
	(D) Satulite	
View Answer @ LIS Cafe
	Answer:	
	(A) Sattelite	  
		
	Question 30.	
	(A) Govermmet	
	(B) Goberment	
	(C) Government	
	(D) Government	
  
View Answer @ LIS Cafe
	Answer:	
	(D) Government	  
  
 
0 Comments